Promenad med Ebba

Frästande bild på frukt/grönsaker ifrån ett kalas
 
Hej! Ikväll har jag gått en långpromenad med saknade Ebba, var säkert 1,5 månad sen vi sågs sist! Så vi gick på en promenad och bara pratade lite, mysigt! :)

Hey Borther - Avicii

Hey brother - Avicci
 
Hej! Detta är Aviciis nya låt hey brother, han har lyckats igen! Låten är det lite country stuk över men den är riktigt bra, i like it! :)

Distansförhållande: saknad

Tänkte köra på ett lite längre inlägg, ett inlägg om distansförhållande.
 
När jag insåg att det var Robert jag ville vara med så insåg jag inte hur jobbigt det skulle va, hur mycket det skulle slita i en, hur mycket saknad det skulle va. Jag minns att första gången han åkte ifrån mig så var jag jätte ledsen för jag insåg hur mycket jag tyckte om honom. Vi beslöt oss att vi ville satsa. Vi visste att det skulle bli jobbigt med 4 h mellan oss men vi tänkte att det skulle bli lättare med tiden men det blev det verkligen inte!
 
Varje gång någon av oss ska åker hem  och vi ska skiljas åt för en, två eller kanske tre veckor så gör det så ont i en att se den man älskar åka iväg, veta att man inte kan få en sista kram för bussen har åkt. Veta att man måste sova själv, att man inte har någon som kramar en, lagar mat eller retas med en. Jag vet att han finns där för mig, att han gör allt för att jag ska bli glad, men ibland är det man behöver sin älsklings famn, att få sitta i hans knä tills allt känns bättre och få en kram. 
 
Att vakna, snurra runt och inse att han inte ligger och snarkar brevid, det är ingen som kramar en, ingen som kittlar en så man nästan kan bli sur eller som nyper en.
När jag gav mig in i detta så visste jag nog inte vad jag gav mig in på, han är första killen jag har ett riktigt förhållande med och jag visste nog inte hur hårt det skulle bli, hur mycket som skulle krävas, men det var mycket mer än vad jag trodde. Men jag ångrar det absolut inte, det är värt det!
 
Det är svårt när man blir oense och försöka förklara allt via telefon/skype inte kramas så att allt känns bra igen. När den ena är ledsen och man inte kan kramas eller hitta på saker tillsammans. För många som har ett förhållande så bor man oftast i samma stad och saknar man sin älskling så är det bara att ta bussen/cyklen/bilen ochså är man där på en liten stund. Men nu går det inte för oss och det suger verkligen.
 
Vi har gått igenom mycket tillsammans på bara 3,5 månader men har kännt varandra så mycket längre! Jag saknar honom så mycket, saker är inte lika roliga utan honom för han ska alltid busa, kittlas säga något roligt, mobbas eller bara kramas.
Det fins många nackdelar med att bo så långt ifrån varandra och det är enklare att tänka på dom en på fördelarna. En är att när man ses så är man med vzrandra hittar på mysiga saker och en annan är att när man får ses och har saknat varandra så är det så sjjukt underbart och få den där "heej" kramen och pussen och bara njuta!
 
Ne, nu blir det snart en lång bok så vill bara säga:
Älskar ni någon, ta chansen även om det är långt bort, det är värt all saknad när man äntligen får träffas!
.
Jag älskar dig Robert Olsson <3

Buskatten Felix

 
 
Hejsan! Buskatten idag när han fick hänga med upp till stugan, han blir tokig, full av energi och springer/galloperar överallt, men söt är han! :)
 

Stuvade snabbmakaroner

Suddig bild men ja ...
 
Hej hopp! Har fått höra flera gånger att man inte kan stuva snabbmakaroner, framförallt ifrån min käre pojkvän som säger att det inte funkar! Jag provade och det blev ganska gått, visst vanliga ideal makaroner kanske är godare till stuvning men snabbmakaroner är ändå gott!
 
Stuvade snabb makaroner:
Till 1 person
 
Detta behöver du:
3 dl mjölk
1,5 dl snabb makaroner
1 ägg
salt, vitpeppar och svartpeppar
 
Gör såhär:
* Koka mjölken och saltet och tänk på att röra så den inte bränner fast
* Häll i mackaronerna och koka i ca 3 min under omrörning tills de känns lagom (kan behöva hälla i lite till mjölk.
* Häll i ett ägg och rör om, krydda efter smak, tada, färdigt!
 
Går fort och blir gott! :)
 
 

Tandläkare och löprunda

 
Hej hopp! Haft en ganska chill dag idag, tandläkaren vid 13.40, sen satt jag och pluggade på biblioteket, gick till skolan och skrev ett prov om en bok på engelska. Lagade lite mat och sen sprang jag en sväng i kylan, var ett tag sen jag var ute och sprang, haha! Nu ska jag plugga lite, vad gör ni? :)

Beställt ifrån fyndiq

Skärmskydd iPhone 4/4S fram & bak 3-packLaddarkabel iPad, iPod, iPhone röd 2miPhone 4/4S transparent genomskinligLaddare/synkkabel till iPhone 4S/4 Rosa
Bilder: fyndiq.se
 
Hej! Beställde lite saker ifrån fyndiq i helgen, de som är på bilderna (klicka på bilderna för att komma till varan):
Fram och baksideplast till Iphone 4s, 3 pack - 19 kr
Laddarsladd till iphone, 2 m röd - 38 kr
Genomskilnigt skal, iphone 4s - 13 kr
Laddarsladd iphone, 1 m rosa . 25 kr
 
Var perfekt at jag fick laddarsladdarna i förrgår för då gick min gamla 2 m sladd sönder och min 1 metersladd hara varit halv sönder ett tag. Vill rekomendera 2 m sladden för oftast är 1 m sladden kort, i alla fall om man ligger i sängen med telefonen och lite annat eller har uttaget en bit ifrån där man vill lägg /använda telefonen. Fick även plasten i tisdags så nu väntar jag bara på skalet. Beställde även lite andra saker till kompisar och familj.
 
Fyndiq.se är en bra sida med allt möjligt, mycket mobilteillbehör men även kläder, pyssel, perfym, roliga saker mm, man kan hitta mycket där. De har snabb leverans (beställde i lördags, 5 av 9 saker kom i tisdags, 3 igår och ett väntar jag på). De har bra priser och bra varor, har beställt innan och är nöjd! Där finns varor ifrån olika företag därför man får varorna i enskilda paket då man inte så ofta beställer allt ifrån samma föreag. Men man betalar en frakt (49 kr( även om varorna skickas ifrån olika företag. :)

Rälsen borttagna


 
Hejsan! Idag fick jag plocka bort mina räls, yeah! Känns lite konstigt men nöjd efter 1,5 år med metall i munnen, nu bara en liten skena på iinsidan av tänderna i underkäken och en likanande bettskena ska jag få till överkäken :D
 
Har ikväll firat min far som fykler år idag, så ett stort grattis till världens bästa pappa!

Var visst inte jag som skulle jobba ...

Söt katten sover under täcket
 
Hejsan hoppsan! Vaknade vid 9 imorses, åt frukost, lagade mackaroner till middagen senare och sen åkte jag upp till rosenlund för att gymma med idrotten. Piano lektion och mötte sedan iupp älsklingen, åkte hem, åt och sen cykla jag icäg till jobbet men när jag kommer dit så har jag kollat fel och skulle inte jobba ... så cyklade hem igen, pratade lite med mamma, fixade lite småsaker och åkte till kusinen där älsklingen sitter och spelar med honom så ska försöka plugga lite :)

Postkodmiljonären

Bild på en pion
Hejsan hoppsan!
Just nu ligger jag i sängen och ser på postkodmiljonären, jag och älsklingen har gjort degen till cookies som ska in i ugnen sen, med choklad och marsmellow. Hopas de blir goda!
 

A6 och Ikea

Bild ifrån ett "vattenfall"
Hej! Efter en lång sovmorgon, en engelskalektion, studentmössprovning och ett möte på banken så åkte jag älsklingen till a6 och Ikea. Vi gickt runt och myste lite, käkade korv och kanelbulle med för den delen, haha! Hittade några fotoramar och en skål att ha toffsar i på ikea, mysigt att gå runt och bara kolla! :)

18 år

Bild: google
Hejsan hoppsan!
Idag fyller jag 18 år, känns lite konstigt faktiskt, men ändå bra. Blev uppvaktad med sång och paket av familjen, sen har det bara blivit en sväng på torget och fixat lite. Ikväll kommer en lite del av släkten (de 4 som kunde) hit och äter grillat och firar mig, mys! Sen blir det mys med älsklingen. 

Snabba cash - livet delux


Igår efter skolan kom min skatt hit så det blev bio igårkväll, snabba cash - livet delux. Mysigt värre! Jag har bara sett ettan, men jag tyckte ändå att denna var bra och  jag hängde med någorlunda ochså! Ni som sett de andra och tycker de är bra borde även se trean!
 
Just nu sitter jag i skolan, älsklingen har fått i uppgift att handla medans jag är här så får se hur det går, haha! :)
 

Kreta 2013

Hej! I slutet av augusti var jag på kreta med familjen och två familjer till. Vi var en vecka i Rethymnon som ligger på Kretas norra kust. Det var fint väder hela vecka sådär 30-35 grader, fina stränder och allt såntdär. Jag kanske var lite uttråkad ibland bara då det bara var vuxna eller killar som är 15 eller yngre. Men det var skönt ochså, fint väder och sådär! All in clusive var kanske inte jättebra enligt mig, eller så är det jag som kanske inte gillade maten helt enkelt, även fast jag inte brukar vara så kräsen. men det som var bra var fri tillgång till dricka och glass och endel av maten var faktiskt god.
Tog jag knappt några bilder, men här är några av dom jag tog:
 
 
 
En mysig lite gata i stan
 
 
Hotellet och polen
 

Tandläkaren x2

 
hej hopp! Hade tandläkaren vid 07.40 i morses, jag försov mig och vaknade 07.25, men jag hann precis ändå! Tur det och inga hål var det heller! Sen har jag tandläkaren vid 14.00 idag för att kolla mina räls. annars är jag nästan ledig idag så ska plugga och städa lite och såntdär.
Vad ska ni göra idag? :)

Fisketur en sommardag

 
 
 
 
Såhär fint var det när jag och älsklingen åkte ut på sjön för att fiska i somras :)
 
 

Körlektion, skola och jobb

Bild ifrån Grännaberget i sommras
 
Hej! Har idag haft lite att göra, hade en körlektion som gick riktigt bra imorses, sen skolan där jag och Alice hade en idrottslektion tillsammans med mycket sammarbetsövningar vilket gick bra!
Efter det så hade jag pianolektion, hem för att äta och duscha och sen iväg för att jobba. Har fått jobb på svensk direktreklam där jag ringer folk som sagt att det är ok att man ringer och kollar så att de har fått sin reklam utdelad. Har även ätit goda pannkakor till kvällsmat och nu sitter jag och pratar med min älskling :)
 
 
 
 

Varit hos älsklingen och sims spelande

Bild ifrån min instagram
 
Hej hopp! Har haft en grym vecka med min älskling hos honom, bara haft det mysigt. Vi kanske inte har gjort så mycket, men vi har sett film, kramats, spelat lite dator, lagat mat, så var vi i stockholm idag och så har vi bara myst, massor! Så mysigt och bäst! Jag älskar dig min Robert Olsson!
Ikväll har jag bara tagit det lite lungt och spelat lite sims, haha! :)

Skinn/jeans byxor ifrån H&M

H&M - 239 kr
Dessa skinn/jeans hittade jag idag när jag och älsklingen var på stan i Stockholm. Hade ett par liknande innan, men de gick sönder. Har letat lite innan och trodde inte att jag skulle hitta några, men i första butiken vi går in i så säger Robert "här inne finns dom nog" och vi går kanske 10 meter och vi hittar dem, dessutom passar de och det är 20% rabatt på dem! Jag hittade även ett snyggt linne på cubus, ett grått brottarlinne, nöjd! :)
 

Martin - du är så yeah yeah wow wow

Hejsan! Jag och älsklingen sitter/ligger med varsin dator och dunkar musik och sjunger falskt, haha! Men det är mysigt!
 
Bland annat denna låten lyssnar vi på:
Martin - Du är så yeah yeah wow wow 

Kreta, skola och jobb

Hejsan hoppsan! Ett tag sen jag skrev här! det har hänt lite saker sen dess, jag har varit utomlands på Kreta i en vecka, skolan har börjat och jag har fått jobb, det är väll det. Blev lite sugen på att komma igång och blocka lite då jag har lite i skolan, två dagar har jag bara 1 (!) lektion! ena dagen är den 30 min ... sen har jag många sovmorgonar, börjar oftast vid 12, kanske inte det roligaste, jag börjar helre tidigare och slutar tidigare, men men.
 
Just nu sitter jag hos älsklingen i Södertälje, kom sent igårkväll så är ledig idag :)
 
Bild ifrån Kreta :)

RSS 2.0