Körsbärsblommor, skolan och träning

 
 
Körsbärsblommor ifrån våren 2012
 
Hejsan hoppsan! Har idag haft en lektion i skolan och sedan gick jag till träningen. Känndes så skönt att komma dit igen men efter 45 minuter fick jag ont i höften och nu skulle jag gissa på at det är jumsken. Så fick cykla träningscykel och göra lite styrka istället ... men kul att träffa alla igen!
 

25/11 - 2013

Gammal bild på när jag ger katten godis, lika söt då som nu!
 
Måndag, ja oftast inte min favorit dag, börjar med en geografilektion kl 9.30 och sen en 2,5 h idrottlektion, skynda iväg till pianot, skynda till bussen, åka hem duscha, äta och åka och jobba. Jobbade i 2,5 h ikväll, det fick ganska bra att ringa men fanns inte mer att ringa sen så lite surt när man va insätlld på att jobba hela kvällen.
Ska snart krypa ner i sängen, vad gör ni? :)

Jobb - rekalmblandning

 
Lite suddiga bilder men ja ...
 
I Fredags eftermiddag ringde min chef och frågade om jag kunde jobba några timmar idag med att blada (bunta ihop) reklam för att det inte fanns någon som kunde och hon hade inte hunnit allt själv. Första gången jag blada, det var 17 olika reklam tidningar som skulle med ... Men det gick bra och var inte speciellt svårt så vi (jag och chefen) var klar efter 2,5 timmar och jag fick även en biobiljett :)
 

Det där med träning ...

När jag var mindre i väntan på att få hoppa längdhopp
 
Ja, just nu går jag här och tänker att jag borde träna, har tappat massa kontition. För 1 år sen så tränade jag friidrott 3-5 gånger i veckan och höll igång, sen kom våren och jag var sjuk 3 gånger och kom inte igen däremellan, sommaren tappade jag motivationen för jag hade så dålig kondis och orkade inte börja om igen.
Ha försökt träna lite i höst men är sämst på att träna själv och jag jobbar endel kvällar elle slutar skolan sent så svårt att vara med men jag är verkligen sugen på det igen, för gemenskapen, det är så kul att träna tillsammans!
Här ändå tränat friidrott så pass länge, skulle väll gissa på 9-10 år kanske då jag började redan i friidrottsskolan när jag var liten. Jag har inte varit något bra, har sällan tävlat men jag har tyckt det varit kuul!
Dags att försöka börja igen och ta mig upp till lördagsträningarna och tränar de kvälla jag kan och ut och gå mer, det gjorde jag ofta i ex. sommras.

Min älskling

 
Min älskling, jag älskar dig så sjukt mycket!
 
Han kan få mig så glad,
Han är sjukt mysig, kramig och bara bäst
VI har så kul tillsammans att jag ibland skrattar så jag får ont i magen
Vi lagar bästaste maten tillsammans
Vi hittar nästan jämt på något att göra
Han är gullig, fin och söt
Han får mig att känna mig speciell
Han påmnner mig med samtal och söta sms om at han älskar mig
 
Han får mig att känna mig älskad
Jag älskar honom, så mycket!
 

Plockat ner ställning

Sommar 2012
 
Hejsan hoppsan! Igår kväll jobbade jag och blev även lite "jobb" i förmiddags då jag och mamma hjälpte pappa att plocka ner en ställning på jobbet, men det gick bra :)
Idag har jag även varit i skolan en liten sväng, hade inga lektioner idag heller pga. resurshalvdag ifrån 13 då jag brukar börja. Gjorde några tester till mitt gymnasiearbete och hade sedan utvecklingssamtal vilket gick bra!
Åkte även till XXL och införskaffade mig ett par nya pjäxor och skidor och ikväll har det blivit god mat :)

Det regnnar, kan det inte snöa istället?

Åre Januari 2013
 
Hejsan! Idag regnar det utan för fönstret, jag som hade hoppats på snö för det har snöat här omkring men nehe! Jag gillar vintern och snön meen ändå gillar jag sommaren, jag tycker att båda är mysiga på sitt sätt! Men nu är det bara regnigt ute och det är inte så kul!
Är ledig idag med, resurshalvdagar så inga lektioner efter 13 och det är då jag börjar, haha! Har försökt fixa lite med min dator och nu tänkte jag försöka plugga lite :)

Ledig och lite plugg och såntdär

Söt katten förra Vintern
 
Hejsan! Idag har jag inte gjort mycket, eller jag har varit ledig, som de flesta onsdagar är skönt! Har hunnit med lite pluggande, städat och lite sånt där. Har precis spelat ett lol game med älsklingen, han försöker lära mig och jag kan medge att det är ganska kul men mitt temperament är ju sådär, haha! ;)
Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på något, godnatt :)

Hejsan hoppsan bloggen!

 
Hejsan hoppsan! Fick lite lust att börja blogga igen så har fixat lite med designnen nu :)
Det har hänt lite saker sista månaden, bland annat har jag tagit körkort!
 
Så lite kort info om mig:
Jag heter Matilda Johansson och är 18 år, jag bor i Jönköping tillsammans med min familj och våra djur, katten Felix, kaninerna skuttan och Stina, ett akvarium och salamandlar. Jag går tredje året på gymnasiet på natur samhällslinjen. När jag inte pluggar så umgås jag med världens bästa pojkvän som bor 30 mil bort, tränar friidrott, umgås med vänner, fotar och bakar.
 

RSS 2.0