Rosor, tv, dator, plugg och middag

Fina rosorna jag fick av älsklingen förra veckan, så gullig är han!
 
Hejsan hoppsan!
Idag har jag inte gjort så mycket, mest liggat i sängen och sett på tv med älsklingen. Ikväll har jag bara suttit lite vid datorn, kollat runt lite, pluggat lite, sett lite på tv och ätit middag, vad har ni gjort idag?

Marabou oreo

 
Har ni smakat på Marabous nyhet Marabou orea? Det är vanlig Marabou mjölkchoklad med bitar av kakaokex och vanilj som Oreo kexen. Jag har smakat den och jag tycker att den var väldigt god! Vaniljsmaken kan jag inte säga att jag kände så mycket av men annars var den riktigt god! Har ni inte provat den så rekomenderar jag er att göra det!
 
Har ni smakat Marabou orea? Vilke Marabou smak är ean favorit?

Alla hjärtans dag 2014

Sälen, Januari - 2014
 
Idag är det alla hjärtans dag. Jag har oftast varit små negativ mot det, man kan visa sin kärlek vilken dag som helst mer spontant. detta är min första alla hjärtans dag tillsammans med nåogn, min pojkvän! Men vi beslöt oss för att inte göra något särskillt alls, kanske ge varandra en extra puss och kram bara. Man kan ju fira med ens kärlek, föräldrar, syskon, vänner, de som betyder mest för en.
 
Men jag vill bara säga att han är verkligen den mest fantastiska pojkvännen! Vi har gått igenom så mycket tillsamans, både bra och dåliga saker på de 8 månader vi haft tillsammans och året innan som vi pratade med varandra. Men jag vill bara säga att han är den underbaraste killen jag vet och jag älskar verkligen honom så otroligt mycket!
 
Ha en bra alla hjärtans dag full med kärlek ifrån dem ni älskar!

RSS 2.0