Nya Nike skor

 
 
Nike skor, XXL sport - 299 kr
 
Dessa lila nike skor köpte jag häromdagen, sprang på dem på XXL sport. Har kollat på dessa tidigare, och då fanns de i Corall färg och lila men jag ville ha corallfärgade men de fanns inte i min storlek då så blev inga. Men sp sprang jag på dessa, provade dom oc de satt bättre än sist jag provade och de lila är dina med! Ska ha dem som vanliga skor, ex. till skolan och sådär istället för att gå runt i converse och mina vanliga träningsskor. De kanske inte är jätte uppbyggda men jag har ju inlägg i så. Tycker de var riktigt snygga och ett riktigt bra pris var det på dem! :)

Kyckling med pommes

 
Detta åt jag och älsklingen i helgen, mumsigt! Friterade pommesen själva och skivade kycklingfilé  som vi stekte och till lite bearnease sås. Jag försökte göra kall curry sås men det blev sådär så blandade den med lite taco dip sås och ketchup, haha! men det var gott! :)

Snö utanför fönstret

 
Såhär såg det ut utanför fönstret för en stund sen, det har snöat lite inatt och nyss snöade det för fullt, så fint med snö! :)

Slapp lördag med plugg, spontansökande jobb, plättor och lite olika program

 
 
Bilder ifrån Åre 2013
 
Hej hopp! Idag har jag haft en slapplördag, pluggat lite, skickat in lite spontanansökningar till jobb, bakat plättor, kollat lite på lite olika program och bara tagit det lungt. Nu kollar jag lite på tunnelbanan på kanal 5 play :) vad gör ni?

Nytt, stickad tröja ifrån New Yorker och jeans ifrån Gina tricot

Stickad tröja, New Yorker - 169 kr
 
 
Svarta jeggins, gina tricot - 299 kr
 
Dessa köpte jag i mellandagarna på stan. Bilden gör inte trööjan rättvis men det får duga. Nöjd! :)

Djurskyddsinspektörerna i tv4

Bild på katten som jag har lagt upp innan, men har inte så mycket nya, men har ju något meddjur att göra, haha!
 
Hejsan hoppsan! Idag var det första dagen i skolan efter jullovet. en lektion så kan inte kalla det så mycket till skola men men. Har kollat på djurinspektörerna som gick på tv4 kl. 21.00. Har funderat på om jag vill jobba med det, det verkar både intressant och som man gör något bra, samtidigt som det ochså kan vara jobbigt. Men jag kanske kommer tycka alla djur är så söta så jag kommer vilja ta med dom hem? haha! Ne men det är hemskt att se hur vissa har sina djur och inte riktigt inser det själva, sen finns det dom som skärper sig medans vissa inte förstår. Gnska bra program i alla fall :)

Ny dator ifrån packardbell

Hejsan!
Förra veckan så "spontanköpte" jag en dator. Jag hängde med älsklingen för att han skulle köpa en iPad mini på elgiganten ochså blev jag lite avis på han så kollade vi lite på datorer. Jag har ju min skoldator men den är ju inte den bästa, fläkten blir varm direkt, inte så stor och lite flera saker och lite såntdär. Så hittade jag denna laptop ifrån packardbell med 15,6 tums skärm och som verkade bra för 3,500 kr. Nöjd! :)

Slapp mys dag med älsklingen och simsspelande

Knäppa och söta älsklingen
 
Hejsan hoppsan har haft lugn slapp mys dag och nu ligger i sängen, har spelat lite sims, ja ibland är det kul! Älsklingen ligger bredvid mig och snarkar så ska väcka han, han sa ju att jag skulle få massage innan! Ne men ska krypa ner bredvid, eller ja jag ligger redan i sängen men med kläder på och datorn på magen, haha!

Gott nytt år 2014

Bild tagen förra nyår (2012 - 2013)
 
Gott nytt år på er!
Firade min nyår hemma med min underbara pojkvän en lugn och mysig kväll, vad gjorde ni?
 
 
 

RSS 2.0