iPhones batteri hjälp

Är det någon mer än jag som fått problem med iPhonen? Mitt batteri gick från att hålla en dag till nu att den håller en halv dig, den kan visa 70% sen 2 sekunder senare är st 45%. Jag blir fullständigt tokig, batteriet bara försvinner. Telefonen är dessutom bara 1 år gammal och använder den inte särskilt mycket på dagarna då jag jobbar. Inatt vaknade jag vid 2 och då hade den laddat 60% på 3 h ...

Någon som vet vad som är fel?


Omgjorda klänningar

I söndags gjorde jag om två klänningar som jag inte använde som dem var, här är resultatet:

Före:


Efter:

före:

Efter:

Ibland kan man fundera på vad man kan göra av plaggen innan man slänger/skänker dem. Den blåa klippte jg bara av och fållade upp ochh den vita sprättade jag bort volangerna vid ärmarna och sydde ihop ärmarna igen och sen klippte jag bort volangen på underkjolar och fållade. 

Har ni gjort om några klädesplagg? 😊

Midsommar 2016 i bilder

 
 
 
 
 
Lite bilder ifrån midsommar, dock ingen superkvalite trotts att jag använde systemkameran, hmm ... har dock inte använt den på länge.

Projekt göra om rumHar som projekt att göra om rummet i huset, det ska målas och tapetseras om och sen möbleras om med lite nya möbler. Så igår var jag och började slipa, tar sin tid då tapeten som suttit innan satt dåligt på sina ställen och drog man ner den blev det luddigt kvar som inte går att måla på. Både jobbigt men roligt att göra det själv. Här kommer lite förebilder och hur det såg ut igår efter jag slipat en del av rummet.

Före:


Nu ser det ut såhär:
Detta väderDetta väder, tror halva Sveriges befolkning satt och uppdaterade sina vädersidor flera gånger per dag nu innan midsommar, så även jag. Först skulle det vara strålande sol, sen sa de massa regn och sen nästan inget regn och sen massa regn igen. Dagen innan sa min klart.se app 25-30 mm regn mellan 14-16. Eftersom vi hade släkten här och var ute fixade vi ett partytält till för maten och platser i uterummet så alla skulle få plats under tak. Samma dag visar klart samma väder men SMHI säger 0 mm regn. 

Tillslut blev det strålande solsken och det kom nog 2 droppar regn, inga 25 mm. Likadant igår kväll så kom det in en rejäl skur och åska, men min app sa strålande solsken. För den delen var det strålande solsken igår och väldigt varmt och kvavt därav åskan.

Brukar tittat på väderet ibland, ibland på jobbet om man ska gå ut eller om man ska vara inne med barnen och ibland bara för att veta lite, men inte altid det stämmer heller och olika appar säger olika väder.

Brukar ni titta väderet eller tar ni det som det blir man kan ju ändå inte påverka väderet utan bara byta kläder? Och vilken väderapp använder ni? 😊

Midsommar 2016


Foppa tofflorna matchar åtminstonde min klänning ;)

Igår firade vi midsommar med hela släkten. Vi firade traditionsenligt hos mamma och pappa med hela släkten, tipspromenad, klä midsommarstång och dans runt stången, 7 - kamp med olika grenar och massa god mat och jordgubbstårta.

Baserat hade sagt 25 mm regn mellan 14-16 och då brukar vi äta, så vi hade garderat oss med extra partytält och platser i uterummet, men det kom bara några droppar och var istället 25 grader varmt, såhärligt!

Hur firade ni midsommar? 😊

Svart och vit ankaEn anka som jag fångade på bild för några veckor sedan under en promenad. Fin, men ändå lite läskig, haha 😊

RSS 2.0