För mycket tankar

Ikväll är en sån kväll då jag tänker för mycket, är bara på dåligt humör men vet inte riktigt varför. Prov imorgon och jag orkar inte. jag har lust att ta ett allvarligt snack med alla som någonsin sårat mig, gjort mig sur eller bara vart allmänt jobbiga. Ikväll är också en sån kväll jag inte orkar alla "hej har varit tsm i x månader, älskar dig så bla bla bla ..." statusar, ja ni vet precis vad jag menar. Men samtidigt vill jag bara ha en här och bara kramas. Någon som också kan få mig lugn någon som kan viska i mitt öra att det löser sig.
Mina inlägg nu gör tiden är inte så roliga men tvingar inte er att läsa, ert val! Ska i alla fall försöka sova nu! Natti!


Träningsmotivation 6 + gårdagens träning

Träningen igår var seg, speciellt att va ute och springa eftersom jag inte gjort det på 3 veckor.. När jag väl tagit mig runt så blev det styrka, frivändningar, marklyft och bänkpress, nu ska jag bli biff eller något, haha! Ne, men känndes ganska bra då jag maxade bänkpressen med 10 kg mer än vad ajg gjort innan, visserligen var det nog ett år sen men ändå, haha!
 

Trött

Idag är jag trött somnade inte igår och sen vaknar jag vid 4 går och stänger mammas och pappas sovrumsdörr för de snarkar. Går och lägger mig och det droppar vatten ner på fönster bläcket för det är plus grader. Det lät som om någon slog med hammare på det så jag gav upp och gick upp och la mig på soffan. Så sen 4 blev det halv dålig sömn.


Kladdmuffins

Väntar på att dessa ska kallna


Träningsmotivation 5


6,54 km

Tog en långpromenad, riktigt skönt!


Torka aldrig tårar utan handskar

Igår och idag har jag suttit och kollat på torka aldrig tårar utan handskar. Serien skuldrar 1980-talets stockholm där homsexuella börjat resa sig för ett liv i frihet. Rasmus lämnar småstaden och trångsynheten i Koppom och flyttar till Stockholm där han lär känna den världsvane Paul som tar honom under sina vingar. Genom Paul möter Rasmus kärleken i Benjafmin som är Jehovas vittne. Det unga paret är lyckliga men i bakgrunden lurar sogr och sjukfom i form av AIDS som nu har drabbat Stockholm. (kopierat ifrån wikipedia). Manuset är skrivet av Jonas Gardell.
Jag har skrattat och jag har gråtit, den är sorglig men den är ochså otroligt vacker och man kan skratta men den ger en ochså rysningar i hela kroppen!
Serien är 3 avsnitt som varje är ca 1 timma. Jag tycker att ni ska ta och se dom, d Ni hittar dom på youtube, sök på torka aldrig tårar utan handskar eller klicka här. Ett plus är ju ochså att huvudrollsinehavarna är riktigt söta!
 
Här är trailern:

Drömmer mig bort


Hovslätts IK friidrott

Detta inlägg tillägnar jag hovslätts IK friidrott:
Jag var på dåligt humör idag, inte bara pga porovet utan bara allmänt sur. Jag har inte tränat på 2,5 veckor men när jag kommer dit och får träffa mina 5 skitungar och träffa alla andra, prata, skratta och träna det är bara kärlek på det! Alla är så underbara och fina, man behöver inte oroa sig för att ha tråkigt med er. Insåg idag hur träningen kan ändra ens humör, gick hem med ett stort leende på läpparna utan att något speciellt faktiskt hände!
Hovslätts IK friidrott ni är grymma och guld värda! Ni som ska tävla i helgen stort lycka till jag håller tummarna för er för ni är grymma. Bara massa kärlek till er allihopa!


Andra fysikslutprovet

Har skrivit det andra fysik slutprovet eftersom det förra läckte du, jag fattade typ inget, var mycket svårare än förra det gick riktigt dåligt, chansen att jag är godkänd är väldigt liten! Men jag har ju haft inställningen att ej bli godkänd nästan sen jag började läsa fysik så jag orkar inte bry mig längre!


Pop danthology 2012 - Mashup of 50+ pop songs

Denna mashupen tycker jag är lite cool, det får bli det andra musiktipset för idag. Det är en blandning med låtar som spelades mycket under 2012. Melodier till en annan text osv. Rätt coolt ta och lyssna på den!
 

Thomas Stenström - Dansen före döden

 Denna låtenmed Thomas Stenström tycker jag är ganska bra, melodin och påminer lite om stiftelsen mm. :)

A dangerous tiger?


Garderobs rensning

Bilderna blir mycket suddigare när dom är i datorn än på mobilen, men jaja. Rensade garderoben igår kväll istället för att plugga, blev endel i alla fall, ett gäng gamla träningst-shirtar och linnen som blivit urtvättade och sitter dåligt, några skärp och lite annat som jag inte använder och lite såntdär, så nu blev det fin ordning i garderoben igen :)

Hur går träningen + träningsmotivation 4

Mitt nyårslöfte var som ni kanske vet att komma igång med träningen igen, jag var duktig på det i början av 1:an, men sen på våren så fick vi så mycket i skolan vilket även fortsatte in på hösten. Jag kunde bara vara med på 2 pass och det 3 jag kunde vara med på men det var på lördagar kl.9 på morgonen och det är inte alltid man är så taggad på det när man har haft en vecka med mycket prov, läxor och för lite sömn.
Hade tänkt komma igång nu igen då jag har mindra i skolan, har ett slutprov på torsdag och sen lugnar det ner sig lite med "bara" vanliga prov. Har även fått lite mindre lektioner så jag hinner träna de 4 passen i veckan om jag inte har massa i skolan.
Men nu har jag åkt på en förkyldning, en såndär så man går runt och har lite ont i halsen, är lite snuvig och lite trött men det bryter liksom inte ut. Vilket suger då jag just nu är riktigt taggad på träning, bara köra ett riktigt pass som man är helt slut efter och då man har träningsvärk i flera dagar, det är kärlek det!
Sen märker jag ochså när jag inte träönar så blir jag tröttare, jag blir otåligare för jag behöver röra på mig för att kunna sitta still och koncentrera mig. Tränar jag så sover jag oftast bättre och somnar lättare plus att träningen ger en så mycket socialt då man får träffa ett helt gäng med kompisar på en gång och bara snacka skit, helt underbart är det!

Måndag morgon 21/1 - 2013

Måndag, att gå upp imorses var ganska svårt, sängen var väldigt skön och tanken på att gå till skolan gjorde ju inte det hela bättre. Fick göra mig en macka och äta den samtidigt som jag fixade mig och packade väskan mm. Varför lär man sig inte att gå och lägga sig i tid så man kommer upp på morgonen? Men oftast kan man inte somna ändå om man lägger sig tidigare, suck! Nu ska jag fortsätta ha företagsekonomi.


Pluggar och ser på friidrott

 
Bild: weheartit
Just nu sitter jag här nyser och är förkyld samtidigt som jag pluggar massor ser på live sändningarna på nätet ifrån ungdoms friidrotts DM ifrån Växsjö där flera kompisar är med. Har inte så mycket mer att säga än att jag borde ta och svara på era kommentarer men känner inte för det just nu så ska försöka plugga vidare.

Loppis

Just nu sitter jag på loppis och försöker sälja lite gamla saker, mammas idé. Men går väll sådär för oss, kom och köp?


Varför vi älskar er killar


Headset

Bild: google
Någon mer än jag som lyckas få sina headset jätte knäppa? Två par har ena luren slutat fungera i och i det paret jag har nu är det mycket högre volym i den ena en den andra, så iriterande! Jag har helt vanliga med såndär mjuk sak i för dom hårda som är till iPhone mm. sitter så dåligt på mig och jag tycker dessa ger bättre ljud men de håller ju bara nåogn/några månader innan ljudet blir knäppt på dem eller något, suck!
Har ni några bra tips?

Slutprov i kemi

 
Just nu är det en trött tjej här som precis har skrivit klart sitt slutprov i kemi som sutter här. Förhoppningsvis så gick det helt ok men man ska inte ta ut någon seger i förskott, men jag kunde lite i alla fall.
Var riktigt taggad på att träna ikväll eftersom jag inte tränat något ordentligt sen förra tisdagen men just nu känner jag mig bara så trött, ont i öronen och halv förkyld så vi får väll se hur det blir med det, vill verkligen komma igång och träna nu igen!

Info om studieplaner mm.

Sitter i skolan och lyssna på syon som snackar om val, kursplaner, gymnasiearbete och såntdär, sådär halvtråkigt visst kan vara bra att veta men kan bli lite långtråkigt och stolarna är inte så sköna, haha! Tror detta är i typ 1 timma till ... Jaja, kanske bäst att jag fortsätter lyssna, haha!


Vart kan man köpa dessa skorna?

Dessa skorna har jag gått och blivit kär i. De är lite lika Jeffery Campbell men detta är någon annan kopia. Tycker dom är så söta med den vita spetsen och klacken i trä, sygga till sommaren till shorts eller en vit klänning och brunbrända ben!
Någon som vet vart man kan hitta/köpa dehär skorna?

Halv ser på idrottsgalan 2013

Har varit och tränar en kortis var bara med inne så nu sitter jag i soffan halv ser på idrottsgalan och halv pluggar kemi. Gillar idrottsgalan eller i alla fall alla underbara klipp de visar, alla idrottare har en sådan vilja och de har lagt ner så mycket energi och tid för att nå sin dröm, så fint!


Träningsmotivation 3


Jan. 13, 2013

Kom för en stund sen hem ifrån släktkalas för farfar med mumsig smörgåstårta, mysigt! Nu ska jag se till att få lite gjort, bädda rent sängen och sånt där.


Söndagsplugg

Gammal bild.
Det är Söndag vilket som vanligt innebär en massa pluggande och som är sjukt tråkigt! Våran lärare har lagt ut instuderingsfrågor till ett slutprov, men har han lagt ut facit tross? Ne så jag vet ju inte om jag har rätt ... suck!
Det ska även skrivas på ett engelska tal om nackdelar med internet, någon som har några bra ideér till det?
Tänkte även hinna med att städa rummet innan det blir släktkalas.
Vad ska ni göra idag? 
 

Taylor Swift - I knew you were trouble

Taylor Swift - I knew you were trouble
Tänkte tipsa er om denna låten med Taylor Swift. Jag hörde den först idag,eller vad jag vet i alla fall, men jag fastnade för den, ni borde mochså ta och lyssna! :)
 

Det där med att plugga ...

Såhär känner jag oftast när jag ska plugga, någon som håller med?

Ring med virvel

Denna ringen fick jag i julklapp 2011 jag tyckte om den jätte mycket men sen i våras försvann den, var ganska säker på att jag inte tappat den men har letat och inte hittat den. För några veckor sen mailade jag företaget som säljer dessa och de skulle snart få ut ringen i deras nät butik så jag tänkte beställa en snart. När jag kommer hem idag så ser jag den på köksbordet, mamma hittade den längst ner i en låda i köket med lite papper pennor och lite små saker i, gissa vem som blev glad? Måste ha hamnat där för den legat på bänken eller något, men nu är den framme igen! :D


RyGos

Denna bilden hittade jag på Facebook, vet inte riktigt vem denna killen är mer än att han är skådespelare och heter RyGos, men söt är han och kan inte låta bli att le åt det han säger (texten), haha!


Cut for Bieber

Det här med cut for Bieber? Vad är det för sjuka ideer? Tror ni han slutar för at ni cuttar er? Är det någon som cuttar sig för att Wiz  Khalifa röker weed? Ne precis! Visst det kanske inte är en briliant idé att röka på, men det är hans val låt han göra som han vill, visst ni kan väll få påpeka men inte cutta er! Han kanske behöver röka på för att kunna slappna av ifrån alla sina fans? Snälla bara lägga av med det både för erans skull, hans skull och alla andras skull!

Träningsmotivation 3


Sammanfattning av 2012

Januari:

skaffade mig en systemkamera, började skolan igen efter jullov, var på årlig julgransplundring hos faster och åkte en vecka till sälen meda familjen och en annan familj som vi brukar umgås med, mys!

Februari:

På sportlovet åkte jag till fina Vanja, med Carola och Sophia, åt massa frukost i stort sätt hela dagen och hade mysigt. Vinterfiske med kusin och bror blev det med, resten av februari bestd av mycket plugg.
 
Mars:
Kollade en del på min brors bandy, firade lite födelsedagar både för släkt och vänner. under våren och dessa möss hamnade på bild då det var dags att rensa ut innan mormor flyttade.
 
April:
Träffade Klara och fotade. Hade påsklov och sen var jag på träningsläger i Danmark över en helg (bilden nedanför).
 
Maj:
 
Kusinen konfirmerade sig och det känndes att sommaren var påväg. Maj var ochså månaden då min garderob öka i storlek då det blev flera shoppingturer.
 
Juni:
Jag fick sommarlov efter mitt 1:a år på gymnasiet. Sommaren var påväg och vi flyttade upp till stugan och jobbade en vecka. Midsommar spenderades traditionsenligt i stugan med släkt och vänner, massa god mat och skratt och i år inget regn förens på kvällen, mys!
 
Juli:
Åkte ett par dagar till Båstad med kusinen och hans familj, trots mulet för det mesta hade vi det trevligt ändå!
 
Augusti:
Spenderade endag med mina fina vänner. Plockade vinbär i mängder så vi skulle få mammas underbara vinbärsgelé. Jobbade lite mer än en vecka med friidrottsskolan och lite annat. Var välldigt blond då solen blekt det och sen var det dags att börja skolan igen efter 10 veckors sommarlov.
 
September:
Jag fyllde 17 år. Sen kom hösten med skolan och mycket plugg.
 
Oktober:
Hösten kom och jag blev förälskad i mina skinnbrallor och min skinnjacka. Annars hände faktiskt inget speciellt.
 
November:
Hittade nästan inga bilder ifrån november, tror jag hade fullt upp med skolan och allt det vnkliga.
 
December:
En till början snöig december, en vit och mysig julafton med massa god mat och fin släkt. Firade sedan nyåret med fina vänner.
 
Det var mitt 2012, hur var erat? :)

I sängen

Godmorgon! Ligger fortfarande i sängen, eller jag har varit uppe och duschat och ätit frukost men hamnade visst här igen ... Skolan börjar imon och idag borde jag bara plugga, plugga ich plugga lite till men det är så tråkigt, right? Jag tror jag stannar i sängen en stund till.


Kondensation

 
Igår efter jag hade varit ute och sprungit så gick jag hem i mörkret, det var kyligt och när jag andades så blev det massa kondensation/ånga och dessa bilder kunde man då få till med blixten på mobilkameran. Finns några till men blogg.se appen ville inte sammarbeta med mig så bara dessa två kom med.

Svar och vinnare länktävling, vad är det i paketet?

Denna bikinin låg i paketet ifrån Nelly (dålig bild, men den verkar inte finnas kvar på nelly så kunde inte hitta bilden där) och även en svart bikiniunderdel som jag kan ha till överdelarna jag inte har någon passande underdel till, haha! Båda passade och jag gillar båda två.
Rätta svar kom ifrån: Sofia, Bexollia, Moa, Evve och Kajsa.
Grattis till er! :)

Träningsmotivation 2


Vad är det i paketet? Vinn länkning

Detta paket kom i brevlådan idag, kan ni gissa vad det innehåller? Gissar du rätt får du en länkning :)


Förrådsstädning

Min dag har bestått av förråds städning med familjen och vi är inte klara än ... Och sen blev det även träning. Nu Indiana Jones film!
Bild: weheartit


Fjärr till systemkameran

När jag kom hem efter 1 mils promenad så hittar jag ett paket till mig i brevlådan och däri låg denna, en fjärr till min systemkamera som jag beställde förra veckan. Dock har den sladd eftersom min kamera inte har någon IR-sensor eller vad som nu behövdes. Beställde den ifrån fotofyndet.se för 219 kr. Snabb leverans har fått vänta på den pga. helger och röda dagar men jag är nöjd! :)

Nyårslöften 2013?

I år har jag bestämmt mig för att inte ha nyårslöften utan bara ha riktlinjer. För när man ger sig själv nyårslöften så brukar man bryta dem, det går kanske bra några veckor men sen skiter det sig, då blir man bara så besviken på sig själv. Så i år skippar vi löften och kör på riktlinjer istället:
Godis/kakor en dag i veckan: Eftersom man bara blir trött och får energi kickar av godis och sötsaker så kör jag bara på det en gång i veckan om jag inte har en välldigt bra anledning eller om det är något speciellt.
Minst 4 pass/vecka men helst mer: Tänkte komma igång med träningen igen, har varit lite sådär nu i höst med mycket i skolan så har inte hunnit/orkat träna så mycket som jag vill.
Plugga mer och försöka bli bättre i skolan: Sluta vara så lat och säga att jag inte fattar förens jag faktiskt försökt och börja plugga i tid liksom inte sitta kvällen innan med 100 glosor.
Sen har jag väll lite små skaer, men detta är det stora, vi får väll se hur jag lyckas. Ska i alla fall ta tag i det sista nu och säta mig och plugga.
Har ni några nyårslöften?

Nyår 2012/2013

Gott nytt år på er allihoppa lite sådär i efterskott! Gårdagskvällen/natten spenderades med 3 fina vänner, god mat, massa godis och massa skratt, mega mys! Kom inte i säng förens vid 5 och sen upp igen vid 10 för nyårsfika hos farmor och farfar. Så jag är skapligt trött ja, även fast jag sov någon timma i eftermiddags så nu ska jag ta och lägga mig i sängen och se film!

RSS 2.0