Tubhalsduk

Tubhalsduk, Stadium - 149 kr
 
 
Hej! Halsduken hittade jag på stadium häromdagen och den är jätteskön! Min förra har blivit så sliten att den inte var så tjock och uttöjd! Sen kom mamma hem ifrån Italien igår så då hade ohn med sig en toblernone till mig, mums! :)
 

Risk 2:an, halkbana

Bild: google
 
Hej! Imorse gick jag upp vid 6 för att vara på körskolan klockan 7.00. Det var dags för halkbanan. Det gick ganska bra, var både läskigt, intressant och kul, snurrade runt ordentligt en gång i en kurva då jag fick vattenplaning, men det var kul! Bromsade och körde lita slalom och sånt och sen en liten föreläsning. Sen efter det så åkte vi ut med trafikskolan och körde 5 mil var, två elever i varje bil, där vi körde om varandra då det var två bilar ifrån körskolan, men det gick bra :)
 

Lämna pojke på stationen dag

 
Idag är det åka hemdag för min pojke, lämnade honom för någon timma sen på stationen och saknar ohnom redan, en kram, en puss ... Åka hem dagar är inget kul!
Slutade redan vid strax innan 11 idag så ska plocka iordning här hemma lite, plugga lite och sen jobba ikväll, vad ska ni göra?

Svartvita foton i skogen med älsklingen

 
 
 
Hejsan hoppsan! Har inte bloggat på några dagar igen ... Men min stjärna är här i helgen så igår var vi ute i skogen och lekte lite med min kamera, här är några av bilderna :)

Träningsmiddag med friidrotten

Fina och saknade Klara och Agnes
 
Hejsan hoppsan! Igårkväll tog jag mig iväg till min faster på träningsmiddag, det är något som görs varje höst. I år var vi ca 25 personer som åt, pratade och fick lite information och de "nya" 99:orna som kommer till våran grupp presenterades. Riktigt mysigt att få träffa saknade vänner då jag inte tränat på ett tag!
 
Har inte blivit att jag tränat, i våras var jag sjuk flera gånger och kom knappt igång däremellan, sen komm sommaren, jag blev sjuk en gång till och tappade motivatione. Jag tänkte börja träna igen tiill hösten med då fick jag jobb några dagar då jag tränar. Sen har det vart klubbmästerskap på endel träningar så känner inte för att åka dit och stöta kula när jag är usel på det och det är det enda man gör nästan. Men har tänkt börja lite igen när den drar igång igen!

Fika

 
Gick hem ifrån skolan idag, hade en idrottslektion kvar i 2,5 h, känndes sådär när jag frös och hade ont i magen. Så nu ligger jag i sängen och fikar, eller ja, kakorna ser nog ganska konstiga ut! Muffinsen har legat i en påse och var inte så goda, men kakan som jag och älsklingen bakade var super! Såklart ett stort glas mjölk till, det är nog den godaste drycken. Folk brukar säga att i min familj är vi kalvar som dricker så mycket mjölk och då menar jag verkligen mycket mjölk, haha! :)

Hejsan hoppsan matildas blogg ;)

mohahah, Robert heter jag och är matildas pojkvän! :D 
 
Luskade ut hennes lösenord och tänkte bara skriva att hon är det bästa jag vet, att jag älskar henne och idag har vi varit tsm i 4a månader, visst det kanske inte är något speciellt att fira, att hurra speciellt mkt för, men jag älskar henne, jag vet att jag alltid kan vända mig till henne och hon finns där för mig när jag behöver henne!
 
i 4a månader har hon varit min, kommer ihåg dagen jag träffade henne första gången (finns väl en sån för alla tror jag? hahah) det leendet kommer jag aldrig glömma! 
 
iaf, det jag ville säga är att jag älskar dig Matilda Johansson, glöm inte det! 
 
Förlåt att jag lånade din blogg till det här men tyckte det var lite roligt! 
 
//Malte!
 
 

Pomsky

 
Bilder: Google
 
Har ni sett dessa söta hundar? Det är rasen pomsky. Det är en blanding mellan pomeranian och husky hund. Jag tycker huskys är så fina och dessa hundar blir inte större än på bilden, visst är dom söta? :)
 
 
 

Savages

 
Tänkte slänga in ett litet filmtips. Filmen är Savages. Det var ett tag sen jag såg den, men den var riktigt bra och även lite läskig!
 
Beskrivning ifrån SF:
 
Entreprenörerna Ben, en god och fridfull buddist, och hans bäste vän Chon, före detta Navy SEAL och legosoldat, driver ett framgångsrikt företag i den lukrativa jordbruksindustrin – deras marijuana är bland den främsta som odlats fram. Gemensamt har de också kärleken till den otroligt vackra Ophelia. Livet är idylliskt i deras lilla stad i södra Kalifornien – fram till dess att den mexikanska Baja-kartellen bestämmer sig för att flytta in och samtidigt kräva att trion ingår ett partnerskap med dem. 
 
När den hänsynslösa ledaren för Baja-kartellen, Elena, och hennes brutala högra hand, Lado, underskattar det obrytbara bandet mellan de tre vännerna, tvingas Ben och Chon – tillsammans med en korrupt narkotikapolis – inleda ett till synes hopplöst krig mot kartellen. 

 

Filmen är riktigt bra och riktig spännande! Rekomenderar er verkligen att se den, båda kärlek, ondska, våld och komedi i filmen och om de 3 vännernas vänska och kärlek!

Rekomenderas att se :)

Trailer:


Todays cozy outfit

Långärmad tröja - vet ej // Jeans - Gina tricot // Stickad tröja - ärvd // Strumpor - stickade av mormor

Riskettan B

 
Hejsan hoppsan! I tisdags så var jag riskettan. Vilket är endel i körkortsutbildningen för personbil. Riskettan handlar om risker i trafiken, tröttthet, alkohol och droger och den var faktiskt ganska intresant ändå. Lite diskussioner, lite fakta, lite statestik, lite föreläsning, lite tänka själv och lite film. Och sen fick vi macka och läsk med. Var i ca 4 timmr med lite raster och så och den var ganska bra! :)
 

Fix på rummet och lite omgjort

Hejsan hoppsan! Har fixa t lite på rummet i dagarna och idag var jag och mamma uppe på a6 och köpte lita saker, såhär blev det:
 
En hylla i skåpet, köpte två boxar på Ikea, före:
 
Efter:
 
Min "smink hylla", före:
 
Efter:
 
Väggen vid sängen, före:
 
Tog en datorskärm och högtalare som inte används och satte upp på väggen så jag kan koppla min laptop till den, införskaffade mig en tavelhylla på Ikea och ett väggfäste till skärmen på elgiganten, efter:
 
Sen blev det även ett bäddsett ifrån Ikea:
 
Riktigt nöjd! :)
 
 

Jobb, körskola och ledig

En bild ifrån i sommras
 
Hej hopp! Igårkväll var det jobb som gällde och idag har jag haft körskola och annars har jag varit ledig, pluggat lite, städat iordning på rummet och rensat ut lite grejer. Nu ska jag plugga lite och fixa iordning och lite saker :)

RSS 2.0