VårrusetIgår sprang jag vårruset med Elin pch hennes kompis Sabina. Har inte löptränat på ja ett bra tag dessutom var jag lite små förkyld, men jag sprang runt hela vägen och kom i mål på 29:53, vilket jag tycker är en bra tid med tanke på att jag knappt löptränat. Det var 30 sekunder snabbare än när jag sprang blodomloppet i höstas. Stolt över att jag sprang i stort sätt hela vägen, stannade och fick ett par gånger men var kanske 10-15 m bara. Mamma och pappa hade cyklat ner för att heja på mig, dock visste jag inte om det och hade lurar med musik i öronen så hörde dem inte men roligt ändå.

Vi hade köpt med oss lite mat, jag hade en ceasarwrap med kyckling, bacon, ceasarsallad och ceasardressing och en yoghurt som vi åt efteråt, en mysig kväll :)

Äppelträd och körsbärsträd

Igår var jag i stugan pch då blev det dessa bilder på äppelträden och körsbärsträden 😊

Banan, jordgubb och vattenmelonsmoothieI torsdags gjorde jag smoothie och den blev god så gjorde ungefär likadant till frukost igår. Det som är bra med smoothie är att man får i sig frukt och bär. Det är även perfekt att använda bruna bananer så slipper man slänga dem. Denna smoothie blev sådär lagom söt ochså utan något socker i.

Banan, jordgubb pch vattenmelon smoothie
1 glas


1 banan
5 jordgubbar
2 små skivor vattenmelon
1 dl turkisk yoghurt

Dela alla frukter/bär i små bitar och lägg ner i mixern. Lägg ner den turkiska yoghurten och mixa ihop.

Perfekt till frukost eller som mellanmål :)

Knallemarknad i Hjo 2016
Igår åkte jag, Robert och pappa spontant på marknad i Hjo. Det ta ca 50 minuter med bil dit och det var en knallemarknad, massa försäljare. Främst var det det vanliga, kläder, leksaker och godis. Det fanns en försäljare som sålde träskor, hittade ett par fina sandaler men de fanns inte i min storlek.

Det blev mellanmål på gräsmattan och sen låg jag och löste korsord, så härligt väder. Vi grillade och åt utomhus 😊

Glass och promenad med ElinEfter jobbet igår åkte jag och mötte upp Elin för en mjukglass i det fina vädret och sen en promenad. Vi hittade ett elljusspår genom skogen, nästan lite trollskog var det. En promenad på 5,5 km blev det i alla fall, härligt :)

Bikini och 3 par ballerina skor
I lördags var jag och Robert en sväng på A6, det blev både en bikini överdel från hm och ett par skor från skopunkten. Skorna var sköna så jag köpte 2 par till igår, så blev 2 rosa och ett par mörkblå :)

Muffins och hamburgare

Denna veckan har varit ganska fullspäckad, möte efter jobbet i måndags och sen bakade jag mini muffins till kollegorna. Det blev Lailas cupcakes och finax glutenfria chokladmuffins, populärast var de glutenfria. Uppskattat av kollegorna i alla fall.


I onsdags var det möte igen på jobbet, i torsdags var jag ledare för friidrotten och vädret sa 0,1 mm regn, det fullkomligt spöregnar i minst 1 h så det var inte någon 0,1 mm. Men var klädd så var inte så farligt nästan skönt att träna i regn. Efter mötte Robert upp mig och vi åkte till mig och stekte pannkakor, gott!

Slutade tidigt i fredags så slängde ihop några minimuffins och åkte till farmor och farfar med den och sen mormor. Mötte upp Robert och vi åkte några ärenden. Innan jag installerade min nya bilstereo, gick nästan bra tills bag upptäckte att varje gång man stänger av bilen försvinner kanalerna man sparat... Men min lillebror och hans kompis kollade på det och det behövdes tydligen en adapter som kommer in till affären i veckan.

Igår blev det en shoppingdag på bland annat a6, blev både bikini och ett par vårskor och även lite annat till pyssel. Jag och Robert serverade hamburgare till middag, så gott 😊RSS 2.0