Midsommar 2013

Hej! Firade min midsommar traditionsenligt med släkten hos oss på dagen och sen lite vänner till familjen på kvällen, god mat, tipspromenad, lekar, prat, skratt och mys! Väderet var ganska fint, det kom lite regn men det party tälten stod uppe och regnet kom när vi åt. Men det var roligt och mysigt! Både allt fix innan och själva midsommar. Här kommer lite bilder ifrån midsommar:
 
   
Jag                                                                                                   Midsommarstången, nästan lika självklar som sillen
 
   
Dans runt stången                                                                           5-kamp med olika lekar, här brädan
 
   
Efter lite regn och mat                                                                     Godisskålen var lockande för både stora och små, haha
 
   
Jag och ett trött men söt kusinbarn                                                 Kvällsgäster och 7-kamp, här luftgevärs skytte 
 
 

Midsommar och min pojke har varit här

 
Hej hopp!
Var ett tag sen jag kikade in här igen, under tiden så har det varit midsommar med fina släkten och på kvällen hade jag 39 graders feber, vilket sög då min pojke skulle komma på lördagen. Med lite alvedon fick jag ner febern och han kom hit, bästaste! Men febern ville inte släppa så jag hade feber fram tills onsdagen och under tiden låg vi och kollade på film och bara slappade, pratade, spelade kort och lite såntdär, spelade en sväng minigolf och gissa vem som vann? Jo jag, stolt! Haha! När jag blev av med febern så blev det roligare, vi var på stan, tog årets första dopp i sjön, lagade mat och hittade på lite saker innan han lämnade mig i lördags eftermiddag efter en vecka, en grym vecka och jag gick ifrån stationen med tårar i ögonen. Nackdelen med distansförhållanden.
 
 

Jun. 20, 2013

Imorses försov jag mig vilket verkligen inte är likt mig, men kom i tid till jobbet då pappa skjutsade mig. Sedan har det varit jobb med massa klubb tidningar som ska adresseras och skickas/delas ut. Hem en kortis och sen ner till friidrottstävlingen för att vara funktionär i kiosken i regn och åsk väder, fick blev det lite bättre efter en stund, var hemma vid lite efter 22 så nu ligger jag i sängen :)
Såhär såg det ut när det regnade ...


Victoria's Secret Pure Seduction

Denna parfym/body mist beställde jag hem i fredags ifrån nordicfeel så den kom på posten idag. En av Victoria's Secrets parfymer/body mist, pure seduction, den ska lukta melon, plommon och ferssia och den luktar gott! Den kostade 119 kr och ni hittar den här.

Sommarjobb, feriepraktik

Hej! Idag har jag börjat sommarjobbet igen, eller sommarjobb det är feriepraktik i min friidrottsklubb. Min 3 sommar med ferie praktik där, men har sökt många jobb men inte hittat något annat. Så idag har vi tömt "kycklinglotter" och fixat lite med t-shirtar och lite smått. Har ikväll varit ute på en promenad runt sjön och nu ätit glass :)
 
Skolavslutnings outfit

Jordgubbar, glass, grädde, kolasås och strössel

Detta åt jag igår, kanske en konstig kombination, i alla fall med kola sås och ströddes till, men det var gott!


Skolavslutning och min pojke

Hej! Jag tänkte ju börja blogga igen för ett tag sen, men det gick ju sådär,haha!
Men de senaste veckorna har det hänt lite grejer, jag har bland anant slutat andra året på gymnasiet och fått sommarlov. Sen har jag även träffat världens sötaste pojke som äntligen har blivit bara min. Long story, så den skippar vi just nu. Dock bor han sisådär 4-5 timmar härifrån, men han är min och världens underbaraste.
 
Bilden ni får, kanske lite suddig dock, men det får duga! Vi kanske är muppiga, men jag älskar han!

Sitter i skolan

Godmorgon, sitter just nu i skolan, Klockan är snart 10 och det är jätte fint väder, varmt och soligt, var fint väder redan kl 8, så skönt! :)
Har ni fint väder?


Blåa klackade sandaler, din sko

Din sko - 49 kr
 
I fredags var jag på Jönköpings marknad och då fyndade jag dessa på din sko för 49 kr. Såg bara dessa i storlek 39, men dom passsade. Dom är sådär lagom sommriga som både kan användas till vardags och fin, byxor, shorts och klänning så länge man inte ska springa heller något, haha! :)

Börja blogga igen

Hej på er! Tänkte nu försöka blogg lite igen efter några månaders uppehåll.
Jag heter Matilda Johansson, är 17 år och bor med min familj och lite djur i Jönköping. Jag går andra året på gymnasiet, natur-samhällslinjen. När jag inte är i skolan eller pluggar så tränar jag friidrott, fotar, umgås med vänner och familj, åker skidor, bakar eller bara myser i soffan med film.
Vill ni så följ mig på bloglovn här och på instagram matildaaa_j
 

RSS 2.0