Christmas tree


Foto: Matilda Johansson

Bikinis ifrån nelly.com

Satt och kollade runt lite på olika bloggar och hittade ett inlägg skrivet här om billiga och snygga bikinis ifrån nelly.com. Kollade in på deras hemsida och kolla vad jag hittade! Det finns mängder av olika modeller och färger på deras rean och vissa för 29 kr (!) per del! Känns kanske lite fel att köpa bikini mitt i vintern med ändå. Det finns även mycket annat fint på deras rea! Ni hittar bikinisarna här

Träningsmotivation

Bild: Någonstans på Internet
 

Borås träning

Sitter i minibussen påväg hem igen efter ett träningspass i Borås, åkte dit imorse. Vi åker dit innan för där finns det rundbanor så det kan bli lite längre lopp och lopp i kurvor eftersom hemma finns det bara 60 m raksträcka och förkorta ansatsbanor mm. Stel i kroppen sen träningen igår och jag kommer förmodligen bara bli stelare efter denna träningen men känslan av träningsvärk är underbar även fast man knappt kan gå! Haha!
Bild: weheartit


Lösning på örhänges kaoset

Det här med örhänge, jag har många par men använder oftast 3, 4 par för det är mina favoriter men ochså av den anledningen att min öronhängslåda var kaos! Det tog tid att hitta ett par, och hittade man ett par så saknades det plopp och du skulle man hitta en passande till. Har man bråttom på morgonen så prioriterar man ju inte örhängsletande precis så därför blir det oftast samma par som ligger på skrivbordet som man tar på sig. Men häromdagen så tröttnade jag på det och kom på iden:
Ta ett hårt pappers/plast ark och gör hål i det, där sätter du sedan in örhängern aoch vips så har du de uppradade i par och med ploppar.
Såhär huller om buller brukade de ligga i en liten låda i mitt smyckesskrin
Såhär blev det sen, dock fick inte alla plats men deffinitivt enklare att hitta paret man letar efter och man ser lättare vad man har för örhängen med! :)

Marschall

Foto: Matilda Johansson
Fick dessa bilder på julafton när jag var ute och skulle tända några marschaller, tycker om dom sista då lågan fångas av vinden. Vad tycker ni?

Julklappar 2012

Hej hopp! Lite uppdaterad header som ni kanske ser. Ser ni den inte så är ni antingen blinda (då kan ni inte läsa detta heller förståss, haha), eller så trycker ni F5 och den borde sida uppdateras och den nya headern komma upp! T
änkte göra som alla andra ett julklappsinlägg, haha!
Dåliga bilder, men ni får stå ut!
Lakan, mysig filt, tränings thaights, pyjamas, någon form av benvärmare som man ska ha utanpå stövlar och ett par pälsvantar.
Alladin, mysig tröja, pennor, matkniv, toffsar, väska, deo och en turbanhandduk. Även ett par skidstavar, lite mer små saker och lite pengar. Tack fina släkt och familj, jag är riktigt nöjd! :)

Julafton 2012

Firade igår en traditionsenlig julafon. Julen är inte samma som den var förr, förr var hela dagen ett väntande på tomten, man var spänd och det var jätte roligt, men nu är det inte samma spänning, men såklart är den fortfarande välldigt mysig! Började med julfrukost hos farmor och farfar med släkten där vi sedan stannade för att äta lutfisk till middag, såg lite halvt på Kalle Anka och sedan åkte vi hem och hade lite julklappsutdelning bara familjen innan farmor, farfar, faster, hennes man och kusinen kom hit på kvällen för lite gröt, mackor och paketutdelning, mysigt!
Julgranen och paketet hos mig, kanske var rätt snäll ändå?
Mumsig julfrukost!
Tomten kom även han, men konstigt nog var min kusin inte där just då ... hur kan detta komma sig tros? ;)
Kusin barn som tycker att det är roligare att försöka ta kameran=
God fortsättning allihoppa och hoppas ni haft en lika bra julafton som jag hade!

God jul

Detta skulle komma ut igår ja ... men i alla fall god jul på er!


Dan före doppare dan

Bilder ifrån Sälen 2012
Idag har jag mest gått hemma och myst, varit ute och gått en sväng och fixat lite saker. Gått ut med katten i skogen, haha! Men han tyckte det var för kallt så han ville bara in igen. Nu ska jag ta e dusch!

Mysig och jobbig morgonträning

Morgonträningen avklarad, innebandyspel i 1,5 timmar med sarg, ett antal bollar på mig och två gånger trillade jag vilket bidrog ett "bränn sår" på armbågen, men det var riktigt kul och jobbigt och sen var vi rätt många många som var med! Nu ska jag iväg en sväng på stan med mamma.
Söt bild jag hittade på weheartit:


Jullov och julklappsbyte

Heej! Nu har jag ochså fått jullov, men avslutningen kanske inte blev så bra, slutade med att rektorn sa att alla ska få göra om fysik slutprovet pga. att det har läckt ut, åhh så arg, sur och ledsen jag blev för jag orkar inte plugga om till det igen, blir bara så sur då alla straffas även om inte alla har sett provet och det är ju inte vi som är skylldiga att det spreds ...
Gick och fikade och bytte julklappar med fina Vanja, Klara och Ingrid och här är vad jag fick:
Duschcreme som luktar melon, te, tesil, smink väska/liten nessesär, doftjus och ett iPhone skal som jag fick av Sandra
och i asken låg en berlock med mitt namn.
Jag är nöjd! Tack igen!

Pyntat granen och knäck

Igårkväll har gjorde jag lite julgodis, knäck och någon smörkola, blev riktigt gott! Pyntade även granen och här är resultaten:


Ska svara på lite kommentarer

Söt bild! Vet inte vart jag har hittat den, någon stans på nätet antagligen, haha!
Godmorgon! Sitter just nu och tänkte svara på lite kommentarer eftersom jag har varit dålig på det på senaste, har varit så mycket annat! Idag är jag ledig, eller ledig och ledig, jag råkade bli ledig, kändes så ovärt att gå dit för en lektion där jag är klar, håltimma och en annan kort lektion och vi skulle i så fall bara va max 1/3 av klassen så nja, haha! Nu ska jag svara på kommentarer, fixa lite med bilder och lite såntdär som jag inte gjort på länge, känns riktigt bra att va ledig och inte ha nåogt som man borde plugga!
 
 

Fysiklåten

Hej hopp! Har idag gjort slutprov i fysik, hur det gick? Jag vet faktiskt kan ha gått hur som verkligen! Men min kompis gjorde den här låten till provet, lätt värd att lyssna på! Man får sig ett skratt av texten och låten går man och nynnar på efter flörsta gången bara för den är så rolig/udda! Min kompis Vanja är grym, right?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Julfest" på träningen

Ikväll har jag varit på "julfest" med träningen då det har delats ut lite priser, fikat, pratat och bara haft det trevligt. Jag kom hem med två priser eller ja ett presentkort på Intersport för att jag har varit lite ledare och en broch för att jag har nått ett visst resultat. Mysigt var det i alla fall! Nu blir det morden i Sandhamn.


Lång sovmorgon igen!

Har lång sovmorgon idag igen, men jag klagar inte! Sitter och äter frukost och ser på julkalendern, mysigt! Egentligen borde jag plugga till fysik slutprovet imon, men känns bara onödigt när jag ändå inte kommer lära mig speciellt mycket tills imon och det kommer gå dåligt på provet så orkar inte bry mig liksom! Ska se klart julkalendern, fixa mig och sen kanske plugga lite ändå, jag får se!


Snögubbe

Eftersom jag älskar snön så var jag ute och byggde denna snögubbe imorses efter att jag skottat.


Instagram

 
Sitter på dagens sista och enda lektion. Skule haft två men läraren var inte här på den första så hade tur som kunde flytta fram denna lektionen så jag får sluta tidigare. Har handlat i stort sätt alla julklappar klart idag, eller jag började typ idag och var på a6 i knappt två timmar idag, kanske är något mer som jag ska ha, men tror att jag i stort sätt är klar.
Har efter lite övertalning skaffat instagram, där heter jag: matildaaa_j 
Nu slutar jag, yeah!
 

Sovmorgon till 14.30

Sovmorgon till 14.30 inte helt fel! Nu ska jag iväg och kolla efter julklappar, jag vet jag är ute i god tid ... Haha!


Lite nya möbler till mitt rummet

Gjorde ju om lite på mitt rum igår och här kommer före och efter bilderna, blev riktigt nöjd, tycker att det blev lite mysigare med. Det ända är dock att den silvriga stolen funkade perfekt för att lägga kläder i, nu måste jag hänga upp dem eller om jag lägger dem i den nya stolen, men den är ju skön att sitta i! Kanske är dags att det blir lite ordning på mig istället, haha!

Luciadagen

Luciadag idag, avklarat mitt muntliga mattenationella, umgåtts med mina fina, kollat på skolans mysiga lucia och frusit ... Går man på min skola så borde man tänka på vad man tar på sig på morgonen, men smart som jag är tar jag tunna skinnbrallor och en halvlångärmad skjorta, smart! Jag borde valt underställ, tjocktröja, mjuksar, termobyxor och dunjacka inne, eller kanske min onepice, haha! Ne, men nu borde jag ta och lyssna på genomgången eller ja, i alla fall försöka!

Längdskidåkning

Detta skulle publicerats igår.

Efter ett nationellt matte prov som i alla fall kändes bättre än vad jag trott det skulle göra så tog jag och mamma en kortis till Ikea där vi hittade en fotölj och ett bord till mig. I eftermiddags/kväll åkte jag och pappa iväg för att åka lite längdskidor, mysigt! Drog på mig skidkläder för första gången denna säsongen, blev riktigt sugen på att åka slalom nu med! Resten av eftermiddagen/kvällen har jag ägnat åt att skruva ihop möbler, städa, julpynta och laga toast mackor, mysigt!


Panpizza

Har än sålänge idag dansat runt en halv plastgran men lekband och kon som pynt i och blivit överraskad av att skolan serverade panpizza vilket inte har hänt på flera år så nu är jag propp mätt!


Hej mitt vinterland

Foto: Matilda Johansson 

Tanken att plugga ...

Matchar med min blekhet in i snön och mina kinder matchar bra med luvan, men det är vinter så man får väll vänja sig. Denna söndagen har som dom flesta andra söndagar bestått av plugg eller rättare sagt av tanken " Jag ska plugga ... snart/när detta programmet är slut/när jag ätit/om 20 minuter/jag ska bara .... först ..." Ja, alla ursäkter man kan komma på, och ursäkter till att inte göra läxor kan jag komma på massor, men dagen då det är prov så ångrar man sig. Men ibland känns det bara så tråkigt att lära sig vissa saker, det finns så mycket roligare saker att göra! Men för att ha kul måste man ha tråkigt och för att komma någonstans kan det vara en fördel med kunskap antar jaf.Nu ska jag i alla fall mysa ner mig i soffan och se film!

Julkalendrar

Godmorgon! Jag har börjat min morgon med att se julkalendern och äta frukost, tycker det är så mysigt, man får lite julkänsla. Mina favoriter har varit: en riktig jul, diselråttor och sjömansmöss och julens hjältar. Den sistnämnda minns jag att dom använde stora tuggen för sopbilen, vilket min familj sedan tog med mig till dammsugaren, haha! Men tyckte dom var riktigt bra då dom smatidigt var skrämmande och mysiga, kanske ska ta och se om dom någon dag? Kollar ni på julkalenderna och vilken julkalender tycker ni har varit bäst?

Let it snow

Det är lördag förmiddag klockan är 11.45 och jag har redan hunnit med 1,5 timmars morgonträning, snöskottning, dusch och druckit en mumsig smoothie.
Älskar verkligen snön utanför fönstret, älskar allt man kan göra ute, åka skidor, ha snöbolls krig eller varför inte åka pulka? Framförallt blir det ljusare och mysigare. Jag är som en 7 åring så fort någon säger att det snöar och jag måste till fönstret för att kolla! Sen finns det ju de som hatar detta, som klagar på att det är kallt. Men självklart att du fryser när ni du går runt med converse och tunna thaights, du bor i Sverige, i Sverige är det vinter, är du inte nöjd, flytta. Det finns vi som älskar snön och är riktigt trötta på allas klagande! Vad tycker ni om vintern? Let it snow let it snow!

Ny blogg!

Hej hopp! Matilda heter jag och jag har tidigare bloggat på tjejenmatildajohansson.blogg.se men nu bytt till detta istället. Så hoppas ni hängt med hit istället!
Lite om mig då, jag heter Matilda Johansson, är 17 år och bor med min familj och lite djur i Jönköping. Jag går andra året på gymnasiet, natur-samhällslinjen. När jag inte är i skolan eller pluggar så tränar jag friidrott, fotar, umgås med vänner och familj, åker skidor, bakar eller bara myser i soffan med film. Skulle mina vänner beskriva mig med ett ord skulle det nog bli knäpp. Jag skulle nog välja knäpp, galen, älskar att skratta och hitta på roliga saker. Men jag menar varför va som alla andra? Hoppas jag inte skrämde er ;)

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0